Afspraken – Huisartsenpraktijk Reguliersgracht – Amsterdam

Welkom bij Huisartsenpraktijk Reguliersgracht

mw. L.C.C. Avenarius
mw. S.H.M. Kouwenberg
dhr. T. Klapwijk

mw. S.E. van West

dhr. P.M.L. Roelofsen

 

Spoednummer: 020-3449247 (optie 1)
Buiten kantooruren: 088-0030600

Wij hebben geen inloop spreekuur meer, u kan online een afspraak plannen of de assistente bellen om een afspraak te maken.

Heeft u nog geen huisarts, of bent u op zoek naar een nieuwe huisarts dan kunt u onze assistentes bellen om te informeren naar de mogelijkheden om u bij onze praktijk in te schrijven.

Afspraken

Momenteel zijn wij gesloten voor nieuwe inschrijvingen, tenzij u een gezinslid hebt die reeds

patiënt is in de praktijk.

 

Spreekuur op afspraak

Elke dag kunt u op een afgesproken tijd op het spreekuur komen. U dient hiervoor wel altijd van tevoren een afspraak te maken.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

No show beleid POH-GGZ

Helaas komt het nogal eens voor dat onze patiënten niet op een door hen gemaakte afspraak verschijnen. Wij verzoeken u tijdig te laten weten wanneer een gemaakte afspraak niet door kan gaan, zodat wij iemand anders kunnen laten komen die op de wachtlijst staat. Bij een ‘no-show’ of bij een afzegging minder dan 24 uur voor aanvang van een afspraak met de POH-GGZ wordt er €50 bij u in rekening gebracht.